PetitLuxe
Habitacions a Carrer Casa Volta
PetitLuxe
Habitacions a Carrer Casa Volta
PetitLuxe
Habitacions a Carrer Casa Volta
PetitLuxe
Habitacions a Carrer Casa Volta

WEB OFICIAL - MILLOR PREU GARANTIT

Casa Volta és una elegant casa totalment reformada situada al centre de Terrassa. La casa té 4 habitacions amb bany privades. A la planta baixa hi ha les zones comunes, una sala d´estudi equipada amb IMacs a disposició de l´hoste, una cuina moderna, menjador i sala d´estar. Aquesta zona es comparteix amb un Estudi de Ioga, que també pot donar servei als nostres clients de manera puntual.

Casa Volta disposa d´una acollidora terrassa per gaudir d´un matí assolellat o una bona tarda. Cortesia de Petit Luxe, els clients tenen a la seva disposició cafè i tes.

A més, oferim l´opció de RESERVA COMPLETA de tota la casa per a grups i celebracions (subjecte a disponibilitat). Consulta’ns les teves necessitats a través de correu electrònic o telèfon.

Aigua

2 px | 1 habitació | 1 Bany

Aire

2 px | 1 habitació | 1 Bany

Terra

2 px | 1 habitació | 1 Bany

Foc

2 px | 1 habitació | 1 Bany

habitacio-aigua-petit-luxe (2)

HABITACIÓ Aigua

Aquesta estança està inspirada en l´element de l´aigua, decorada amb matisos blaus i verds i amb un gran finestral. Conserven els sostres alts i els terres de mosaic.

HABITACIÓ terra

L’habitació Terra s’inspira en els camps de pagesos, els tons verdosos predominen en tota l’estada. Conserven els sostres alts i els terres de mosaic.

habitacio-terra-petit-luxe (4)
petitluxe-mia-moments-photo-low-274

HABITACIÓ aire

L’habitació Aire està inspirada en el vent més característic de Catalunya, la tramuntana. Així mateix, la seva tonalitat beix i la seva lluminositat ens transmet tranquil·litat.

HABITACIÓ foc

L’habitació Foc està decorada amb colors terra, càlids i vermellosos; aquesta estada està inspirada en la força i l’energia d’aquest element. Conserven els sostres alts i els terres de mosaic.

habotacio-foc-petit-luxe (3)
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, elaborar informació estadística, analitzar els seus hàbits de navegació i inferir grups d’interès. Això ens permet personalitzar el contingut que oferim i obtenir informació sobre quines seccions susciten interès, permetent a més millorar la pàgina web i la seva seguretat. Si fa clic al botó «D’acord», acceptarà la implementació de les galetes i només llavors s’implantaran. Si fa clic a «Rebutjar», accedirà a la Política de Cookies on trobareu més. Aquest banner es mantindrà actiu fins que s’executi alguna d’aquestes dues opcions.
× Gestioni la seva reserva